Sayfalar

KOLAY AYICIK YAPIMI





Minik kız ayıcığıyla rüyalarda....

         Çocuklarımız için farklı bir yere sahiptir oyuncaklar. Ne kadar çok oyuncakları olursa olsun yine de doymak bilmez hep daha fazla daha çeşitli oyuncakları oldun isterler. Aynı biz gibi:)  Çeşit çeşit oyuncak bebeklerin oyuncak arabaların içinde kaybolur yine de her çarşıya gidişimizde annemizin eteğini çekiştirip oyuncak isterdik. Oyuncaklar eğlenceli oldukları kadar çocuklar için çok iyi çok anlayışlı birer oyun arkadaşlarıdır aslında. Çünkü oyuncaklar asla çocukların sözünden çıkmaz, onları daima dinler, çocuk ne derse onu yapar, asla küsmez, ağlamaz bir oyun arkadaşıdır. Hal böyle olunca da çocuklar doğal olarak bu oyun arkadaşlarından bir oda dolusu olsun isterler.  

Hanımlar iş başa düşüyor, evimizde rahatlıkla örebileceğimiz kolay bir ayıcık tasarımım var sırada. İstediğiniz renk ve istediğiniz büyüklükte örebileceğiniz bu ayıcıklar çocuklarınız için neşe kaynağı olacaktır.



Oyuncak ayıyı örmek çok zevkli

Oyuncak ayı yapılış şeması




Oyuncak ayı bocuk elyaf ile dolduruluyor

Ayıcığımız hazır onu sevecek bir çocuk bekliyor.



Ben burada çocuklar için oyuncak üretmekten çok mutlu oluyorum, onları sahiplenecek sizlere de aynı mutluluğu diliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder